הטיפ הבא, של דוד שחף, הגיע בעקבות מאמר מועיל אודות חשיבותה של פרוביוטיקה בגופנו, מ'בחזית הבריאות'. על מנת לזכות את הרבים בפרוביוטיקה הטבעית והיעילה וגם הזולה ביותר שלא לדבר על הטעימה ביותר, היא היתה מוכרת גם לסבתא שלנו: ירקות כבושים במי מלח מפיקים את הפרוביוטיקה הטובה ביותר. כרוב, מלפפונים, גזר, לפת, קולורבי ועוד. ריכוז המלח במים 6% כלומר כף מלח לליטר מים.

אפשר להוסיף עשבי תיבול כמו שמיר, סלרי, פטרוזיליה ואף מעט פלפל חריף. לשים בצנצנת זכוכית שקופה ונקיה במקום מואר עד 3 ימים.

לא להוסיף שום או עלי דפנה כי הם אנטיביוטיים ולא פרוביוטיים.

הכתבה פורסמה לראשונה במהדורת 'בחזית לאישה' במייל. להרשמה:

אולי יעניין אותך גם:

הכתבה פורסמה לראשונה במהדורת 'בחזית לאישה' במייל. להרשמה:

שיתוף ב facebook
Facebook
שיתוף ב twitter
Twitter
שיתוף ב whatsapp
WhatsApp
שיתוף ב email
Email
שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email

התחדשנו בעמוד פייסבוק

פודי'ז! תוספת ירק צבעונית וקופצנית

פודי'ז! שיפודי חזה עוף / הודו בתנור / גריל

פודי'ז! פרק 13 – צ'ילי מתוק ביתי ובריא

פודי'ז! מרק דאבל אפונה ובטטות צלויות

פודי'ז! פרק 11 – מרק בצל ופטריות אנטיביוטי

מרק קישואים עם ערמונים צלויים ופטריות

מעוניין לפרסם בסמארט-מגזין?

שלח לנו פרטים ונחזור אליך בשמחה!

תחזית מזג האוויר