להתפנק לבריאות: חוי לב מגישה את הפרק החמש עשרה בסדרת הרשת הקולינרית של ‘בחזית VOD’ – ‘פודי’ז!’ ומפנקת אתכם במתכון מאלף לתוספת ירק מהירה, צבעונית וקופצנית • צפו

הכיף במנה הזאת שאין צורך לחלוט קודם את השעועית אלא אפשר להשתמש בה כמו שהיא, קפואה והיא כבר מפשירה ומתבשלת ביחד עם שאר הירקות. בצורה הזאת השעועית מתקבלת יותר טעימה ופחות מימית.

אפשר להשתמש בכל סוגי הפלפלים בכל הצבעים מלבד בפלפל ירוק כהה.

טיפ: פלפל ירוק כהה הוא בעצם ירק בוסר. בטח שמתם לב לפלפלים שהם בעלי שני צבעים: ירוק ואדמדם. בתהליך ההבשלה הפלפל הירוק מחלי את צבעו לאדום ופלפל שעדיין בצבע הירוק פשוט עדיין בוסר. גם הטעם שלו מריר קצת. לעומתו הפלפל הירוק הבהיר הוא זן נפרד וראוי לאכילה.

הכתבה פורסמה לראשונה במהדורת 'בחזית לאישה' במייל. להרשמה:

החומרים:

  • 1 בצל גדול
  • 3 פלפלים בצבעים שונים
  • 500 גרם שעועית ירוקה או צהובה, קפואה.
  • שמן זית
  • רוטב צ'ילי מתוק (מומלץ ביתי – לצפייה במתכון)
  • מלח

אופן ההכנה:

  1. פורסים את הבצל לרבעי פרוסות ומניחים בסיר שטוח ללא שמן. מזהיבים ומערבבים עד שהבצל מתחיל להתרכך מעט.
  2. מוסיפים מעט שמן זית וממשיכים להזהיב.
  3. מוסיפים רצועות פלפלים ושעועית וממשיכים לאדות.
  4. כשהירקות רכים כמעט לגמרי מוסיפים שמן זית ותבלינים ומקפיצים במשך כמה דקות.
  5. מוסיפים רוטב צ'ילי, מערבבים ומגישים.

אולי יעניין אותך גם:

הכתבה פורסמה לראשונה במהדורת 'בחזית לאישה' במייל. להרשמה:

שיתוף ב facebook
Facebook
שיתוף ב twitter
Twitter
שיתוף ב whatsapp
WhatsApp
שיתוף ב email
Email
שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email

כתיבת תגובה

התחדשנו בעמוד פייסבוק

פודי'ז! תוספת ירק צבעונית וקופצנית

פיגוע דריסה: 14 חיילים נפצעו, מתוכם 1 קשה

פודי'ז! שיפודי חזה עוף / הודו בתנור / גריל

פודי'ז! פרק 13 – צ'ילי מתוק ביתי ובריא

פודי'ז! מרק דאבל אפונה ובטטות צלויות

כך תרוויחו עוד הכנסה מכניסת אמזון לארץ

מעוניין לפרסם בסמארט-מגזין?

שלח לנו פרטים ונחזור אליך בשמחה!

תחזית מזג האוויר

רגע לפני שאתה עוזב,

רצינו לעניין אותך ב-3 הכתבות החמות באתר

הרשם עכשיו ל'בחזית' לקבלת החדשות החמות ישירות למייל