להתפנק לבריאות: חוי לב מגישה את הפרק החמש עשרה בסדרת הרשת הקולינרית של ‘בחזית VOD’ – ‘פודי’ז!’ ומפנקת אתכם במתכון מאלף לתוספת ירק מהירה, צבעונית וקופצנית • צפו

להתפנק לבריאות: חוי לב מגישה את הפרק החמש עשרה בסדרת הרשת הקולינרית של ‘בחזית VOD’ – ‘פודי’ז!’ ומפנקת אתכם במתכון מאלף לתוספת ירק מהירה, צבעונית וקופצנית • צפו
הכיף במנה הזאת שאין צורך לחלוט קודם את השעועית אלא אפשר להשתמש בה כמו שהיא, קפואה והיא כבר מפשירה ומתבשלת ביחד עם שאר הירקות. בצורה הזאת השעועית מתקבלת יותר טעימה ופחות מימית.
אפשר להשתמש בכל סוגי הפלפלים בכל הצבעים מלבד בפלפל ירוק כהה.
טיפ: פלפל ירוק כהה הוא בעצם ירק בוסר. בטח שמתם לב לפלפלים שהם בעלי שני צבעים: ירוק ואדמדם. בתהליך ההבשלה הפלפל הירוק מחלי את צבעו לאדום ופלפל שעדיין בצבע הירוק פשוט עדיין בוסר. גם הטעם שלו מריר קצת. לעומתו הפלפל הירוק הבהיר הוא זן נפרד וראוי לאכילה.
החומרים:
אופן ההכנה:
סמארט מגזין הוא מגזין עצמאי שפעילותו החלה בשנת 2017. המגזין נוסד במטרה לספק ולהפיץ את המידע הנוגע לכל תחומי העניין החמים בישראל ותוצריו לקהל החרדי. המגזין גיבש בעולם לראשונה את קהילת הסמארט בישראל ועומד כיום בחוד החנית של הקהילה.