מתכון על האש: חוי לב מגישה את הפרק הארבע עשרה בסדרת הרשת הקולינרית של ‘בחזית VOD’ – ‘פודי’ז!’ • השיפודים והסטייקים הכי טעימים במטבח הבשרי

החומרים:

  • חזה הודו
  • תבלינים: מלח, פלפל שחור, פפריקה, גריל עוף, מעט כמון
  • כף דבש
  • כפית חרדל
  • 2-3 כפות רוטב צ'ילי
  • 3-4 שיני שום כתושות
  • 4 כפות שמן קנולה או זית
  • כ- 1 כוס פירורי לחם עדיף פירורים מלחם מלא

אופן ההכנה:

  1. מחממים את התנור לחום גבוה.
  2. חותכים את הבשר לקוביות בגודל 1.5/1.5 ס"מ, מעבירים לקערה. מוספים את התבלינים לפי הטעם (כמו תיבול לשניצל) חשוב לא לשכוח שום וגם הכמון מוסיף טעם נהדר.
  3. יוצקים את השמן על קוביות הבשר המתובל ומערבבים. שופכים על הבשר את פירורי הלחם, מקפיצים את הקוביות ומערבבים עד שכל קוביה מקבלת ציפוי יפה של פירורים (לפעמים יש צורך להוסיף עוד פירורים).
  4. משפדים את קוביות הבשר על שיפודים. מקפידים על מעט רווח בין קוביה לקוביה כדי שהחום יוכל להגיע בין הקוביות. מרפדים תבנית גדולה בנייר אפיה, מסדרים את השיפודים על התבנית ואת התבנית מניחים במדף העליון של התנור. ואופים: בגריל – כ-7 דקות מצד אחד, הופכים לצד שני ואופים עוד כ- 7 דקות. בודקים בעזרת מזלג שהבשר רך.
  5. בתנור – בחום גבוה, במדף העליון כ-12 דקות צד אחד, הופכים לצד שני ועוד כ- 8 דקות.
  6. חשוב להגיש את השיפודים בעודם חמים אחרת הם נוטים להתייבש מעט ולהתקשות.

להזמנת רב המכר הקולינרי "דברים טובים" של חוי לב, השאירו פרטים:

אולי יעניין אותך גם:

להזמנת רב המכר הקולינרי "דברים טובים" של חוי לב, השאירו פרטים:

שיתוף ב facebook
Facebook
שיתוף ב twitter
Twitter
שיתוף ב whatsapp
WhatsApp
שיתוף ב email
Email
שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email

כתיבת תגובה

התחדשנו בעמוד פייסבוק

פודי'ז! תוספת ירק צבעונית וקופצנית

פיגוע דריסה: 14 חיילים נפצעו, מתוכם 1 קשה

פודי'ז! שיפודי חזה עוף / הודו בתנור / גריל

פודי'ז! פרק 13 – צ'ילי מתוק ביתי ובריא

פודי'ז! מרק דאבל אפונה ובטטות צלויות

כך תרוויחו עוד הכנסה מכניסת אמזון לארץ

מעוניין לפרסם בסמארט-מגזין?

שלח לנו פרטים ונחזור אליך בשמחה!

תחזית מזג האוויר

רגע לפני שאתה עוזב,

רצינו לעניין אותך ב-3 הכתבות החמות באתר

הרשם עכשיו ל'בחזית' לקבלת החדשות החמות ישירות למייל